Ipc İngilizce
Ipc İngilizce
Beyin fonksiyonlarının en yoğun olduğu 0-6 yaş döneminde yabancı dil öğrenimine başlayan çocukların, ilerleyen yıllarda ana dil gibi konuşabilmektedir.
Tümünü İncele
Reggio Emilia Yaklaşımı
Reggio Emilia Yaklaşımı
Reggio Emilia Yaklaşımı, tüm dünyada saygı duyulan önemli bir erken çocukluk eğitimi yaklaşımıdır.
Tümünü İncele
Gems Eğitim Modeli
Gems Eğitim Modeli
Gems, çocukların fen ve matematik bilimlerinin keşif gözetimi ile kavramasını sağlayan eğitim programıdır.
Tümünü İncele
Geniş Ders Yelpazesi
Geniş Ders Yelpazesi
İngilizce, görsel sanatlar, müzik, ritim ve orff, cimnastik, yaratıcı masal ve obje, sanat etkinlikleri, ekoloji, deney zamanı, atölye çalışmaları

Ipc İngilizce

Programs are available in fall, spring, and summer semesters. Many fall and spring programs offer similar shorter programs in the summer, and some may be combined for a full academic year.

Reggio Emilia Yaklaşımı

Reggio Emilia öğretmenleri için önemli olan çocuktur, ders konusu ya da bir beceri değil! Öğretmenler, pedagogistalarla işbirliği yaparak çocuk gelişimine uygun çalışmalarının konusunu çocukların ilgi, merak ve ihtiyaçlarından yola çıkarak keşfeder.

Türkiye’de okul öncesi eğitim kurumlarında, çocuğun eğitim ve öğretim sürecine yeni bir ışık tutan, çocuğun doğasına uygun eğitim vermeyi amaçlayan bir eğitim sistemidir...

Gems Eğitim Modeli

İhtiyaçlarından yola çıkılarak geliştirilen GEMS Programı, bilimin temelini oluşturan fen ve matematiği, ilgi çekici ve eğlenceli etkinliklerle sevdirmek, temel fen ve matematik kavramlarını uygulamaya dayalı olarak öğretmek

amacıyla 1984 yılında California Berkeley Üniversitesi Lawrence Bilim Merkezi tarafından geliştirilmiş bir programdır.

Mathazone

Erken öğrenenlere matematik öğretmenin eğlenceli bir yolu. Mathazone, özellikle erken yaş öğretmenleri için matematik dersi öğretim programını ilgi çekici ve sistematik bir şekilde sunmak için tasarlanmış bir programdır.

Her yaş grubuna bir yıl boyunca bir öğretim yılı kapsayan hafta..

IPC ENGLISH EDUCATION

Beyin fonksiyonlarının en yoğun olduğu 0-6 yaş döneminde yabancı dil öğrenimine başlayan çocukların, ilerleyen yıllarda öğrendikleri dili ana dil gibi konuşabilmektedir.

Mathazone - Eğlenceli Matematik

Çocuklarımıza matematik sevgisini aşılayacak oyunlar ve materyaller ile onların matematiksel zekalarını geliştirmelerinde yardımcı olur.

Her gün Bahçe

Yaş düzeylerine göre materyallerle doğayı ve bilimi anlamalarında, bilim adamlarını tanımalarında, bilim sevgisi geliştirmelerinde bahçe en büyük rehberimiz.

Görsel Sanatlar Ve Atölye

Çocuklarımızın düş dünyasının zenginliğini ve yaratıcılıklarını kullanmalarına imkan verirken el becerilerinin de geliştirilmesi planlanmıştır.

Ritmik Cimnastik

Öğrencilerimiz beden koordinasyonlarını cimnastik yolu ile geliştirirken spor algılarını geliştirme imkanı bulurlar ve konulu resitallerinde bizlere öğrendikleri çalışmalarını sunarlar...

Müzik - Ritim ve Orff

Bu metodun en temel öğesi, dans, müzik, konuşma, dil, vücut, ve hareket birlikteliğidir. Orff metodu uygulandığında, çocukta müzikal yönden gelişme sağlanır.

Masallarla Farkındalık

Yaratıcı masallarımızla çocukların düş dünyasının zenginliğini ve yaratıcılıklarını kullanmalarına imkan verirken objelerle destek vermekteyiz.

Çocuk Yogası

Miniklerimizin hayal gücünü, nefes adımlarını doğru kullanmalarını, esnekliklerini ve enerji dolu hallerini sürekli hale getirmelerini sağlıyoruz...

Çocuğum Yanımda Uygulaması

New School olarak çocuklarınızın gelişimi ve günlük etkinlikleri hakkında size özel bilgi sistemi ile bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bizim İçin Ne Dediler

Azranaz’ın Annesi
1564572306

Ben kızımın okulu seveceğine pek inanamıyordum ama okulumuz bunu başardı. İşlerini severek ve bilerek yapıyorlar. Başta Gül Hanım’a ve tüm ekibine, çalışanlara çok teşekkür ediyorum.

Mustafa’nın annesi
1564583187

Sevgili Gül Hanım ve ekibi, ailenize katılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimizi, geçen her gün bir kez daha gördük. Şimdi başa dönsek, gözümüz kapalı aynı kararı yine vereceğimize eminiz.